03.03.2023
Spouštíme zakázky ve SmartServisu

Modul zakázek je očekávaným rozšířením SmartServisu, který vám usnadní správu zakázek a zákaznických požadavků. S novým modulem zakázek budete mít přehled o všech aktuálních zakázkách, můžete sledovat jejich stav, práci jednotlivých mechaniků a mnoho dalšího.

Modul zakázek je očekávaným rozšířením SmartServisu, který vám usnadní správu zakázek a zákaznických požadavků. S novým modulem zakázek budete mít přehled o všech aktuálních zakázkách, můžete sledovat jejich stav, práci jednotlivých mechaniků a mnoho dalšího. Připravili jsme také tisk montážního listu pro vedení práce vašich mechaniků. V sekci Očekávané zboží pak můžete hlídat připravenost položek všech aktivních zakázek. Případné zpoždění doručení můžete řešit s předstihem a vyvarovat se tak dalších problémů. Ze SmartKatalogu se položky objednávky s termínem automaticky přenesou do zakázky.

Dále připravujeme rozšíření modulů Fakturace a Sklad. S modulem Fakturace budete moci jednoduše vystavovat faktury za provedené služby nebo za prodané zboží. Modul Sklad vám pomůže jednoduše spravovat skladové hospodářství. Všechny tyto moduly utvoří dokonalý celek a umožní vám snadné a přehledné řízení servisu.

SmartServis je moderní sada provozních nástrojů pro váš auto/pneuservis a s novými moduly se stává ještě komplexnější. Sledujte naše stránky, ať vám neunikne představení dalších novinek, které pro vás připravujeme.

Tým PneuB2B